ENZaloguj się

MO – Maksimum Odpowiedzialności

Usunięcie konta i danych

Możesz w każdej chwili usunąć swoje konto w aplikacji MO – Maksimum Odpowiedzialności razem ze wszystkimi danymi.

Sposób 1: w aplikacji (od razu)

  1. Zaloguj się w aplikacji.
  2. Wejdź w zakładkę Konto.
  3. Rozwiń grupę Strefa niebezpieczna i wybierz Usuń konto i dane.
  4. Potwierdź hasłem. Konto i dane znikają od razu.

Przed usunięciem możesz pobrać kopię swoich danych: Konto → Prywatność, dane i prawo → Pobierz moje dane.

Sposób 2: e-mailem

Jeśli nie możesz się zalogować, napisz z adresu przypisanego do konta na kontakt@maksimumodpowiedzialnosci.pl z tematem „Usunięcie konta”. Usunę konto i dane w ciągu 14 dni i potwierdzę to e-mailem.

Co zostanie usunięte

Co może zostać przez pewien czas